Yhteystiedot

Juutin Liikenne
Savolankatu 6
57100 Savonlinna

Toimisto avoinna
ma-pe 08.00-16.00.
Muina aikoina päivystys autosta. Palvelemme myös autosta samoissa numeroissa.

+358(0)15 536 550 (pvm/mpm)
+358(0)400 653 873 (pvm/mpm)
Varanumero:
+358(0)40 517 5696

savonlinna(at)
juutinliikenne.fi

facebook:
www.facebook.com/
juutinliikenne

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:55734 kpl
Share |


Monipuolisia kuljetuspalveluja

Vastaanotamme kuljetustilauksia puhelimitse ja sähköpostitse tai asioidessanne toimistollamme. Kirjaamme kaikki tilaukset sähköiseen varausjärjestelmään joten pienimmätkin toivomanne yksityiskohdat tulee varmasti huomioiduksi. Toimistoaikana pystymme paremmin palvelemaan tilauksien vastaanottamisessa ja tarjouslaskennassa mutta palvelemme myös muina aikoina autosta päivystäen.

Halutessanne tietää hinnan etukäteen voitte pyytää tarjouksen.
Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit. Meillä on käytössämme myös laskutus sekä mahdollisuus verkkolaskujen lähetykseen ja vastaanottoon.


Taksikuljetukset

Yksityinen taksikeskus Savonlinnassa

Keskuksestamme voitte tilata perinteisen taksikuljetuksen yhdelle tai muutamalle henkilölle tai tilataksikuljetuksen enintään 8-henkilölle normaalein taksihinnoin. Otamme vastaan ennakkotilauksia ja hetitilauksia.

Kaksi Volkswagen Caddy taksia07012012912.jpg

 • Perinteisiin taksikuljetuksiin tai edustuskuljetuksiin.
 • nahkaistuimet
 • Ilmastointi
 • cd-soitin/radio

  


090620114722.jpgYksi 8-paikkainen Mercedes-tilataksi

 • Ilmastointi
 • invanostin
 • pöytä ja jääkaappi
 • cd-soitin/radio
 • Pyydä tarjous kuljetuksestaTilausajot

Luotettavat tilausajot monipuolisella kalustolla

9 - 20-paikkaisilla tasokkailla pikkubusseilla tarpeidesi ja toiveittesi mukaiset tilausajot kilpailukykyiseen hintaan. Autoista voidaan tarvittaessa poistaa invanostin ja pyörätuoli kuljetuksen ajaksi. Näin auto saadaan paremmin tilausajoon sopivaksi, mm. parempien tavaratilojen ansiosta.

Pikkubussit

18122010192.jpgKolme 9-11-paikkaista Mercedes pikkubussia.
Kaksi 16/20-paikkaista Mercedes pikkubussia.

 • Ilmastointi
 • tv/dvd
 • cd soitin/radio
 • pöytä ja jääkaappi
 • invanostin (on mahdollista irroittaa autosta kuljetuksen ajaksi)
 • Pyydä tarjous kuljetuksesta

Esteettömät kuljetukset

Erikoistoimialamme yli 25-vuoden kokemuksella.

Yksi monipuolisesta palvelukokonaisuudestamme ovat esteettömät kuljetukset. Tällä tarkoitetaan eri tavoin liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kaikissa autoissamme on invanostin tai matalalattia ja luiska sekä pyörätuolipaikkoja ja paaripaikka. Autoissa on mukana pyörätuoli, jonka voimme antaa asiakkaan käyttöön kuljetuksen aikana tai erikseen sopimalla lainaksi vaikka kauppa-asioinnin ajaksi. Kuljettajamme ovat tottuneet avustamaan asiakkaita kaikenlaisissa tilanteissa. Esteettömissä kuljetuksissa palvelemme 24 h/vrk, mikäli kuljetus on tilattu ennakkotilauksena.

Meillä on kaksi porraskiipijää joilla saamme pyörätuoliasiakkaat hissittömiin kerrostaloihin.

Paarikuljetuksiin meillä on käytössämme viidet paarit joista osa on leveitä erikoispaareja ja osa perinteisiä ambulanssipaareja.

Erikoispalveluihimme kuuluu myös mahdollisuus lääkehapen käyttöön kuljetuksen aikana.

Sairas- ja kuntoutusmatkoissa käytössämme on Kelan valtakirjamenettely pikkubusseille, jolloin asiakkaan maksettavaksi jää vain 25,00 euron omavastuu, 300 euron vuosittaisella maksukatolla. Laskutamme loppuosan matkan hinnasta suoraan Kelalta. Taksit käyttävät Kelan suorakorvausmenettelyä.

Asiointi ja ns. virkistysmatkoissa Sosterin vammaispalvelun mukaista matkakorttia voidaan käyttää maksuvälineenä. Matkakorttia voidaan käyttää myös erityyppisissä päiväkeskus- ja ryhmäkuljetuksissa. Vammaispalvelun mukaisissa matkoissa asiakkaan maksettavaksi jää linja-autotaksan mukainen omavastuu.
Vammaispalvelulain mukaan kunnan on järjestettävä vaikeavammaiselle henkilölle kohtuulliset kuljetuspalvelut niihin liittyvine saattajapalveluineen, jos henkilö vammansa tai sairautensa johdosta välttämättä tarvitsee palvelua suoriutuakseen tavanomaisista elämän toiminnoista. Sosterilta vammaispalvelusta kannattaa kysellä lisää jos tällaiselle palvelulle on tarvetta.

Suoritamme myös paljon potilas-siirtoja eri laitosten välillä. Näissä kuljetuksissa laitokset usein maksavat kuljetukset.

Kerromme mielellämme lisää erityyppisten kuljetuksien maksu- ja laskutusvaihtoehdoista.